1. gup-2 trening og uttak til sortbeltegradering region vest

Submitted by
Marielle Lind
Publisert
7. februar 2023
Image

Under disse treningene blir det kartlagt om det blir sortbeltegradering til sommeren 2023 eller om man trenger mer trening før man kan prøve seg på den mest utfordrende graderingen man har hatt.

 

Opplegg:

Første trening blir alle kartlagt av instruktørene og alle får beskjed om hva som forventes fremover både teknisk, fysisk og mentalt.

Andre samling skjer selve utvelgelsen av hvem som får gradere seg i denne omgang. Alle får beskjed samme dag etter at treningen er ferdig.

Tredje samling er kun for de som får muligheten til å gradere seg i denne omgang. Her legger vi standarden for selve graderingen og tar eventuelle spørsmål dere har i forhold til søknadsprosessen.

Treningene ledes av Marielle Lind 5. Dan. Det er ikke mulig å gradere seg til sort belte uten å delta på disse treningene, blir man forhindret så gi beskjed til marielle@btkd.no.

Alle må fylle ut vedlagt skjema før oppmøte som leveres før trening: Opplysninger sortbeltekandidat.


Datoer:

Fredag 10. mars klokken 18:00 - 19:30 - Trening og kartlegging av kandidater

Søndag 16. april  klokken 16.00 - 18.00 - Utvelgelse til gradering

Fredag 12. mai klokken 18.00 - 19.30 - Trening for de som får gradere seg i denne omgang (selve graderingen er fredag 2. juni 2023 kl 17.00 i Haukelandshallen, sal 3)

 

Sted:

Haukelandshallen, sal 3.